به مناسبت روز جهانی زن روز یک شنبه 9 مارس 2008 در سنندج درمحل خانه تشکل های غیر دولتی مراسمی توسط جامعه حمایت از زنان و کانون دفاع از حقوق کودکان بر گزار شد. در جوار این مراسم نمایشگاهی از عکس های زنان قربانی خشونت و فقر به نمایش گذاشته شد مردم وشرکت کنندگان شهر سنندج از محل نمايشگاه هشت مارس درمحل مراسم با شور وشوق استقبال کردند و در قسمتی هم عکس هایی از فعالیت های تا کنونی جامعه حمایت از زنان به نماش در آمد. همچنین شعارهای مختلفی هم در کنار عکس ها نصب شده بود. مراسم با سخنرانی ثریا محمدی در مورد اوضاع و شرایط نگران کننده و نامناسب امروززنان آغاز شد وی همچنین به محدویت های فعالیت در این زمینه اشاراتی کرد و تاکید کرد که با وجود موانع ما تا آنجا که می توانیم تلاش خود را در هر جایی که بتوانیم انجام می دهیم تا از حقوق زنان دفاع کنیم.
در ادامه تاریخچه ی از 8 مارس و مبارزات زنان در کشور های مختلف توسط شتاو نودینیان و ثریا محمدی ارائه شد. که مورد توجه حا ضران قرار گرفت.
بعد از آن تعدادی از حاضران صحبت هایی در مورد مسائل و مشکلات زنان در جامعه ایراد کردند وبه نمونه هایی از این موارد اشاراتی داشتند.
همچنین درمورد مطالبات و مبارزات روز هشت مارس درایران ومشکلات وموانع فراروی جنبش زنان آزادی خواه وبرابری طلب بحث وتبادل نظر شد . و برضرورت کار جمعی علنی ومتشکل ، موثر و عملی به طور جدی در دفاع از مطالبات و خواست های زنان به شیوه های مختلف تاکید کردند.
درادامه آمانج زمانی سخنرانی کرد ومطالبات این دوره از جنبش زنان را برشمرد وراهکارهای عملی برای کسب مطالبات زنان درجامعه را تشریح کرد که مورد تشویق حاضران قرا گرفت او همچنین از ابعاد انسانی و مطالباتی که جامعه حمایت از زنان در این چند سال نمایندگی کرده اشاره کرد و گفت که اگر شرایط به ما اجازه می داد ما در این قامت هستیم که در ابعاد وسیعی مردم را دور این خواست ها جمع کنیم و به نمونه هایی از مراسم های 8 مارس در سال های گذشته و حضور جند هزار نفری مردم در آن اشاراتی کرد.
در ادامه شعری در مورد زنان توسط شاعر آزادیخواه آرش کمانگر خوانده شد که مورد تشویق حاضرین قرار گرفت او در ادامه به سنگ ساردختر 8 ساله ای در اهواز اشاره کرد که آن را غیر انسانی ومتوحشانه خواند وی افزود که ما هر کدام به عنوان سفیری که از این جلسه بیرون می رویم باید دراشکال مختلف این جنایت هولناک را در جامعه افشا و محکوم کنیم و تلاش کنیم تا آنجا که می توانیم افکار مردم را علیه جنین جنایاتی آگاه کنیم و جامعه را به هر شکلی از تکرار این گونه جنایات مصون کنیم. آرش کمانگربراین نکته تاکید کرد که جنبش اجتماعی زنان ومردان آزادیخوا قادر است که دربرابر هرگونه تعرض وبی حقوقی برزنان مبارزه کند وباید درمقیاس سراسری متحد ومتشکل شود.
در پایان قطع نامه ای در 12 بند خوانده شد و مورد تایید و تشویق حاضرین قرار گرفت و مراسم درساعت 6:30 به پایان رساندند.
8 مارس2008
۱۳۸۶ اسفند ۱۹, یکشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۳ نظر:
بیانیه دانشجویان سوسیالیست به مناسبت 8 مارس ، روز جهانی زن
در آستانه صدمین سالگرد 8 مارس ، روز جهانی زن ، نه تنها زنان ایران همچنان تحت حاکمیت سرمایه داری اسلامی و قوانین ارتجاعی آن مورد بیشترین تبعیض جنسی و طبقاتی قرار می گیرند و از نظر اجتماعی – سیاسی در موقعیت درجه دوم قرار دارند ، بلکه این حکومت در آذر ماه امسال ده ها تن از دانشجویان چپ و سوسیالیست را که در طی چند سال اخیر پس از سالها اقدام به برگزاری مراسم هشت مارس در دانشگاه تهران نموده بودند را باز داشت و روانه زندانهای مخوف خود نمود و با هدف سرکوب حرکت چپ ، آزادی خواه و برابری طلب در دانشگاهها که پرچم دار طرح مساله زن و مطالبه حقوق زن در سطح جنبش دانشجویی بود ، آنان را تحت شدید ترین فشارها و شکنجه ها قرار داد .
نظام کاپیتالیستی و مردسالارانه مذهبی شرایطی بسیار دشوار http://dsocialist.blogfa.com/
با درود
پیش شماره نشریه برابری
(اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دانشگاه تهران)
منتشر شد!
مطالب این شماره:
برابر نهاد
تاریخچه ی 8 مارس در ایران و جهان
معرفی نظریه های فمینیستی - بخش اول
خواست های کنونی زنان
زنان، نیرویی تازه، شور و شوقی تازه
من کیستم؟
مویه ای تاریک بر خاموشی زن
شعری از مهستی شاهرخی
از وبلاگ نشریه بازدید و فایل الکترونیکی را داونلود کنید.
http://www.barabarimag.blogfa.com
آخرين اخبار از دستگيری خانم زری شاهقاسي(همسر قاسمعلی پور كاوه) طبق اخبار رسيده از فعالين حقوق زنان در ايران خانم زری شاهقاسی پس از ورود به فرودگاه مهراباد توسط مامورين امنيتی رژيم دستگير گرديد.زری شاهقاسی از خادمين كليسای فارسی زبان بود كه به همراه همسرش در تركيه در خواست پناهندگی كرده بودند و پس از مفقود شدن آقای پور كاوه با تهديد پليس تركيه مجبور به ترك آنجا شد.لازم به ذكر است تا كنون هيچ خبری از سلامت پوركاوه در دست نيست و دستگاه قضايی رژيم تا كنون اجازه ملاقات به خانواده وی داده نشده است واز كمترين حقوق حتی داشتن وكيل محروم ميباشد.
ارسال یک نظر